Društvena mreža – Novitet na svjetskom tržištu – SFToYou

U pripremi je socijalna mreža SFToYou, poslovno-društvenog karaktera čije će se stranice nalaziti u sklopu Portala.

Namijenjena je isključivo za postojeće članove sistema SFT21.

Način i uvjeti registracije te pristup ovoj mreži moguć je isključivo registracijom kroz Sistem SFT21.

Cilj nam je stvoriti poslovno-društvenu zajednicu u kojoj će njeni korisnici imati sve mogućnosti koje uglavnom pružaju i ostale društvene zajednice (objavljivanje materijala, dijeljenje ili preuzimanje sadržaja, lajkanje, igranje igrica i sl. uz mogućnost ostvarivanja dodatne zarade na osnovu obavljanja navedenih radnji).

Da dobro ste shvatili, biti ćete plaćeni za korištenje naše SFToYou poslovno-društvene mreže tako da možete samo zamisliti kakve će Vam mogućnosti donijeti. Svako dijeljenje, lajkanje, svaka objava… donijeti će Vam zaradu… jer mi zarađujemo od prometa kroz “Advertising“.

Za razliku od drugih društvenih mreža, u kojima profit, odnosno zarada koju ostvari mreža odlazi isključivo vlasnicima tih mreža naša je vizija stvoriti društveno-poslovnu zajednicu u kojoj će profit koju generira ova društvena mreža SFToYou  biti raspodijeljena  između članova mreže.

Do sada su uglavnom sve društvene mreže ili online zajednice nastajale na sličan način tako što bi vlasnici javno predstavili svoju mrežu i besplatno bi ponudili usluge koje mreža nudi članovima na korištenje. Na taj način , besplatno registrirani članovi svojim radnjama i aktivnostima sudjeluju u stvaranju i širenju takvih mreža od čega uglavnom nemaju – NIŠTA, dok svu zaradu, kako smo naveli, zadržavaju uglavnom vlasnici mreža.

Mi smo se odlučili na jedan drugačiji pristup stvaranja društvene zajednice u kojem registrirani članovi sudjeluju u stvaranju i širenju naše SFToYou mreže kroz franšizni poslovni model te na osnovu toga učestvuje u raspodjeli profita koji ostvaruje kompanija. Mogućnost da postanete dio ove uspješne priče i tako se zauvjek riješite svih finansijskihg problema, možete ostvariti registracijom OVDJE.

Kompanija InFace Invest Group prva je na svijetu kompanija koja je stvaranje online društvene zajednice započela kroz franšizni model poslovanja.

Jedinstvena prilika da nikada lakše i nikada brže i vi možete učestvovati u raspodjeli profita ove uskoro jedinstvene poslovne SFToYou društvene mreže.

SFToYou – Free people community

Uskoro još više zabave, još više mogućnosti…iskoristi priliku, bar se informiši.