Osim početnog InFace sveučilišta sa edukativnim materijalima čija vrijednost informacija sadržanih u njima višestruko prelazi vrijednost franšizne ulazne naknade, vrlo brzo starta i društvena mreža SFToYou, web shop, vlastita kriptovaluta i još mnogo toga. 

Bitno je naravno napomenuti da je jedan od glavnih izvora prihoda stvaranje online-poslovno društvene zajednice kroz franšizni model poslovanja u kojem članovi kao takvi sudjeluju u raspodjeli profita. Franšizeri dobivaju svoj vlastiti prostor na stranicama portala kompanije gdje koristeći naš softverski program stvaraju svoje online-društvene zajednice koje zajedno čine jednu veliku poslovno-društvenu zajednicu odnosno brand “SFT21“.

Za navedeno franšizeri plaćaju ulaznu i redovnu franšiznu naknadu koja se raspodjeljuje među franšizerima sukladno pravilima raspodjele profita što je jedan od primarnih načina na koji se ostvaruje zarada (profit). Prije svega, važno je naglasiti da ovo nije MLM poslovni sustav i mi NE tražimo suradnike tog tipa, nego ljude koji žele postati franšizeri kompanije koji će imati udio u svim aspektima njena poslovanja. Nešto slično se događalo kada su se pokretali projekti poput Bitcoina, Facebooka (usput rečeno kod FB je njihov proizvod jedino društvena mreža). Tko je tada bio dovoljno mudar da prepozna ogroman potencijal tih projekata, taj je sada milijunaš.

U svakom slučaju nemate nikakvog rizika i možete sami testirati sustav te pregledati sve što kompanija nudi svojim članovima.