Sada slobodno možemo reći da InFace Invest Group i SFT21 poslovni projekt polako kreću u osvajanje tržišta. Internet već lagano bruji i žumori o jednoj posebnoj, drugačijoj biznis prilici. Lideri iz drugih poslovanja sve više prepoznaju da je ovaj projekt zaobišao probleme s kojima se drugi susreću.

Financijska sloboda više nije nedostižna, nego realnost

Brojka članova raste ubrzano iz dana u dan, a pojedinci iz drugih kompanija se mršte jer im članovi tima masovno prelaze u InFace. No, ne našom krivicom. Mi nikoga ne nagovaramo, već jednostavno informiramo. Čak svakoga savjetujemo da ostane i dalje raditi ono što radi, ali da nam se slobodno pridruži pa da svatko za sebe donese odluku što je u praksi profitabilnije i što će im uistinu donijeti stabilne izvore pasivnih prihoda.  

I naravno ne možete ljude spriječiti da idu ondje gdje će i zaraditi i osigurati si lijepu budućnost.

Već sam puno pričao o tome zašto je SFT21 projekt toliko poseban i drugačiji, a ako ste propustili to možete pročitati na ovom članku ovdje. 

> Zašto je SFT21 poseban i drugačiji od svih internet poslovanja

U ovom članku želim s vama podijeliti dijelić atmosfere sa sastanka kojeg smo održali u Rijeci (07.06.2019.). Puna sala u hotelu Jadran, oko 100 ljudi i tražila se stolica više kako bi svi mogli čuti kako za dvije godine ostvariti “mirovinu” od 1000$ i mnogo više od toga, pa i financijsku slobodu. 

Nakon početnog izlaganja priliku za par rečenica dobili su i članovi koji su u ovom kratkom roku uspjeli postići i određene karijerne statuse. Pogledajte VIDEO da vidite neka od svjedočanstava: