Kako i zašto postati Franšizer kompanije InFace Invest Group?

Moje iskustvo i mišljenje kako i zašto postati franšizer kompanije Inface Invest Group u potpunosti je zaokruženo dana 24.12.2019 godine, kada sam ispunio uslove i postao ponosni Franšizer najbolje kompanije i tvorca  najboljeg poslovnog koncepta na svijetu. Naravno, radi se o InFace Invest Group i njihovom a našem jedinstvenom proizvodu SFT21.

Nikad JEDNOSTAVNIJE, nikada LAKŠE i nikada JEFTINIJE, ja potpisah, usuđujem se reći ugovor života kako bi postao 💎 F R A N Š I Z E R InFace Invest Group 💎, jedne od najperspektivnijih, najorginalnijih i najbrže rastućih kompanija u regionu i šire.

Njihovih 20 godina rada i iskustva u internet poslovanju, krunisali su revolucionarnim, jedinstvenim i nada sve pouzdanim, transparetnim i potentnim proizvodom, koji su putem svog Orginalnog Poslovnog SFT21 Koncepta nesebično podijelili sa nama. Kao posljedica te njihove a naše, Balkanske a Svjetske senzacije, počinje nova era poslovanja, koja već sada, sasvim sigurno piše istoriju potpuno NOVOG, Jedisntvenog i Svjetskog Poslovnog Koncepta.

 

——————————————————————————————————————————————————————————-

Više detalja o tome – Kako i zašto postati franšizer kompanije InFace Invest Group, pogledaj te OVDJE

——————————————————————————————————————————————————————————-

U proteklih devet mjeseci radeći na ovom zaista posebnom poslovnom konceptu i pored brojnih skeptika, hejtera i „pametnjakovića koji sve znaju“,  stvorio sam tim od 30 novih i nadam se već sada sretnih SFT21 članova. Ovim članovima upućujem ogomnu i iskrenu zahvalnost i duboko poštovanje, što su imali povjerenja u mene i ovu Našu a Svjetsku poslovnu senzaciju. Da li je to malo ili puno?, za mene je to potpuno nebitno. Bitnije od toga je da su ovih 30 pametnih, vizijonarskih i povjerljivih ljudi, koji su ukazali povjerenje meni i ovoj kompaniji, na račun sebe i svojih porodica već sada obezbjedili sigurnu i izvjesnu finansisjksu slobodu, o kojoj možda nikada nisu ni sanjali. Ovaj tim  je samo jedan od ukupno  20.284 člana koliko do sada, za nešto malo više od godinu dana, broji ova naša InFace Invest Group poslovna zajednica, koja je od nule pa do navedene brojke došla bez i jedne uložene marke na oglašavanje, a tek smo počeli .

Ono što me posebno veseli jeste činjenica da će upravo ovih 30 postojećih i budućih franšizera, koji su imali mudrosti i povjerenja da prepoznaju ovu do sada neviđenu priliku. Svi oni će sebi i svojoj porodici, a nikada JEDNOSTAVNIJE, nikada LAKŠE i nikada JEFTINIJE, obezbijedili potpunu finansijsku slobodu, na koju će morati čekati ne 45, ne 40, ne 35, nego samo 2-3 godine… kada će nas biti šest, sedam , osam ili više cifarskih članova diljem planete.

Sve ovo naravno ništa ne bi bilo moguće da na ovaj svijet nisu došli njihova veličanstva 📌 Zoran LAZAREVIĆ📌 Mladen PEJIĆ , vlasnici kompanije i tvorci ovog genijalnog poslovnog koncepta koje više niko i nikada ne može ignorisati…HVALA vam dragi, dobri i veliki ljudi, prijatelji!

Više detalja o ovoj jedinstvenoj, nevjerovatno potentnoj i vankonkurentnoj poslovnoj prilici, možete pogledati OVDJE.

Za kraj, svim članovima InFace Invest Group i njihovim porodicama, iskreno i od srca želim čestitati na njihovoj ispravnoj odluci, zbog koje će uskoro i trajno uživati u potpunoj finansijkoj slobodi !

Sve vas mngo Voli i pozdravlja, vas Emir