COVID-19 – Da li postoji tajni lijek protiv Korone virusa?

 

Znate li kako se zove lijek protiv COVID-19, a koji pouzdano i sigurno liječi od ekonomskih posljedica, kako pravne tako i fizičke osobe? Lijek protiv COVID-19 se zove poslovna prilika SFT21!

Njegov učinak, potencijal, dejstvo, čarobnu formulu, možete pročitati iz mog obračanja dole ili kratke VIDEO prezentacije pozicjonirane OVDJE.

 

Dragi prijatelji,

Ja sam Emir Muftic, i zelio bih sa Vama podijeliti jednu posebnu i po mnogo cemu jedinstvenu poslivnu priliku, a koju sam spreman vrlo argumentovano i jednostavno dokazati.

Ovakva se prilika desava jednom u 50-tak godina, a oni koji je blagovremeno prepoznaju, razumiju i djeluju, za 2-3 godine bit ce visestruko nagradjeni, izvjesnim i redovnim mjesecnim primanjima o kojima mozda nikada niste ni sanjali!

Ovdje nema brze zarade, ali zato imate Garanciju na ukupna uložena srestva, što je samo jedan od posebnosti ove jednostavne i orginalne polsovne prilike!

 


» U najkraćem, mi pišemo Svjetsku istoriju poslovanja, a na Vama je da nam se priključite ili sastrane posmatrate i svjedočite našem uspijehu «


 

Ovo Vam govori porodični i obični sretni čovjek, sin, suprug, otac, komšija, prijatelj i saradnik,  koji iza sebe ima zavidnu karijeru na menadžerskim pozicijama, u nekoliko (inter)nacionalnih kompanija, iz različitih branši i preko 26 godina formalnog obrazovanja. Upravo ta moja iskustva i znanja , stečena tokom moje bogate karijere, su rezultat ove moje fasciniranošću ovim Revolucijskim načinom poslovanja!

Ko SHVATI i reaguje uvjerit će se, a ko ne shvati razočarat će se i tu nema nikakve dileme.

Po čemo je ovo po mnogo čemu jedinstvena poslovna prilika?

  • Pripada najbržoj i najvećoj rastućoj industriji u svijetu

 

  • Kompanija sa 20-to godišnjim iskustvom i do sada nezabilježenim i posve jedinstvenim poslovnim konceptom u svijetu ikada – Orginalnim proizvodom

 

  • Kompanija koja je u 2019 godini ostvarila najbrži regionali rast po broju korisnika i aktivnih članova. Zbog svoje jedinstvenosti, jednostavnosti i pravedne novčane raspodjele, braoj članova se na dnevnom osnovu značajno i brzo povećava. Takva projekcija osigurava da ova kompanija i ovaj biznis bude i možda i najbrže rastuća kompanija u 2020 g. u svijetu

 

  • Simbolična i jednokratna poslovna investicija do 30$, na koju postoji cjelokupna Garancija na povrat uloženih novčanih srestava u trajanju od devedeset dana!

 

  • Biznis koji posluje po Zakonu, a pri tome ga je Zabavno i vrlo Jednostavno raditi, te mogu ga raditi i stari i mladi

 

  • Ovaj biznis i ogromna realna INVESTICIJA koja zbog svoje jedinstvenosti i superiornosti, u narednih 2-3 godine garantira i generira redovna i ozbiljna mjesečna primanja, a pri tome ne izuskuje nikakva poseban trud i znanja. Dakle kompanija koja u nerednih 2-3 godine će vam obezbjediti sigurnu i zavidnu Njemačku penziju, čime bi postali finansijski otporni na COVID-19.

 

  • U ovom biznisu NE morate ništa PRODAVATI, jer je sistem tako napravljen da ne nikako ovisi o vašem radu i rezultatu. Radili ne radili, uz malo strpljenja, isti će Vam obezbjedi redovan i obilna mjesečna primanja-pasivne prihode.

 

  • Biznis koji ni ublizu ne pripada standardnom MLM poslovanju, jer je kao takav prvi u svijetu koji u sebi nema Crossline-a (oni koji su bili u Mrežnom marketingu znaju o kakvom problemu pricam, a svima koji budu zaintersovani jednostavno i mogu objasniti).

 

  • Ovo je prvi i koliko je meni poznato jedini biznis u svijetu u kojem nema STRES-a, sve transparetno, jednostavno, logično, izvjesno, a pri tom ne samo da zaustavlja imigraciju stanovništva sa Balkana, nego će u bliskoj budučnosti vršiti povratak našeg stanovništva iz dijaspore…

 

  • Iako sam je stavio na zadnje mjesto, ovo je za mene najveća i možda i najvažnija stavka, a to je da postoji i Garancija na uspijeh. Mnoge kompanije svijeta daju vam mogućnost za zaradom, ali ne i Garanciju na uspijeh. Primjera radi, jedan od najpoznatijih lanaca brze hrane McDonaldʹs, prodaje svoju franšizu koju franšizer plača kvartalno, polugodišnje ili godišnje, a za uzvrat mu McDonaldʹs daje mogućnost da uspije u svom poslovanju, ali nikako ne garantira uspijeh. Pri tome davalac franšize franšiznu naknadu plaća svake godine i unaprijed, bez obzira na rezultate poslovanja, dok u našoj kompaniji franšiza plaća isključivo od zarade.

 

 

Dragi prijatelju, iako se možda ne poznajemo, krajnje iskreno i od srca Vam želim, preporučiti da ne ignorirate ove zlatne informacije, nego uz pomoć istih, izdvojite svoje vrijeme i pogledate više detalja o ovoj zaista jedinstvenoj poslovnoj prilici.

U slučaju da Vas možda ova misijska prilika iz nekog razloga i ne intersuje, zamolio bih Vas da ovaj link sa informacijama proslijedite onima koji su Vam dragi i koje volite i kojima bi željeli pomoći u pogledu njihove izvjesnije i bolje finansijske budućnosti.

 

Stoji na raspolaganju i Srdačno pozdravlja,

 

vaš Emir MUFTIĆ