Online poslovno-društvena zajednica (franšiza)

Kompaniju InFace Invest Group su osnovala dva osnivača, Zoran Lazarević iz Srbije i Mladen Pejić iz Hrvatske.

Misija kompanije je da svim ljudima omogući da ostvaruju zaradu i time poboljšaju svoj materijalni položaj. Biznis model je koncipiran tako da svako ima mogućnost da zaradi i ostvari svoj lični uspjeh. Svojim osobnim uspjehom svatko doprinosi napretku čitave zajednice.

Želim se odmah registrirati

Kompanija posvećena vašem uspjehu

Gradimo ZAJEDNIŠTVO.

Ovdje je umjesto konkurencije glavni princip zajedništvo, što među članovima razvija kvalitativno drugačije odnose. Svakom članu je u interesu da svi ostali članovi budu uspješni, jer od toga svi imaju koristi. Ovaj model zato daje najbolju internet zaradu.

Nemate rizika.

Svaki član može bez ikakvog rizika testirati sistem i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cjelosti, dok član koji odluči nastaviti poslovanje, potpisuje franšizni ugovor.

Donesite odluku.

Ako znate da možete bolje i više. Ako imate hrabrosti da mijenjate život. Ako Vam je dosta čekanja od prvog do prvog. Ako Vam je penzija ili plaća nedovoljna za život. Ako želite da imate više za sebe i svoju obitelj- Onda je ovo prava prilika, a pravi trenutak je SADA.

Iza nas stoji 25 godina iskustva u internetskom poslovanju i sve svoje stečeno znanje i iskustvo ugradili smo u InFace Invest biznis koncept. Danas je to najmoćniji sistem online zarade na ovim prostorima. Mi Vam pružamo šansu, na Vama je da odlučite. HOĆU ili NEĆU.

Pošaljite mi upit, javite mi se bez obveze. Znam da na ovoj web stranici ima mnogo informacija i tu sam da vam sve pojasnim. Možete se javiti putem kontakt forme ili direktno na:

Mobitel/Viber: +387 612 023 53
Email: mufticemir1@gmail.com

Kakva vas pomoć očekuje nakon registracije?

Unutar sajta kompanije postoje brojna uputstva koja će Vam omogućiti da savladate sve što vam je potrebno. I ne samo to, bogat edukativni program omogućit će Vam da naučite puno novih stvari koje možete koristiti u drugim poslovima neovisno od InFace Invest Group. Konačno, ako se prijavite preko sljedećeg referalnog linka ja ću biti Vaš preporučitelj i ja ću direktno pomagati u svemu što Vam je potrebno.

>> Referalni link InFace Invest Group

Imate pitanje?

Ostavite email za pristup sistemu