Važna informacija – 8. Svjetsko čudo?

 

Ovo je važna informacija i priča o najboljem poslovnom konceptu na svijetu. Sa nama ili bez nas, ovaj projekat prestavlja 8. Svjetsko čudo o kojem će se proučavati i učiti na najprestižnijom univerzitetima svijeta. Ovoj poslovni model je potpuna globalna inovacija sa kojim i nemoguće postaje moguće. Njegovo ime se zove SFT21. 

 

U čemu je jedinstvenost ovoga poslovnog koncepta?

Binarna matrica raspodjele profita naše kompanije je matematički model prema kojemu kompanija raspodjeljuje profit svojim članovima po unaprijed definiranom softverskom rješenju.

Pozicije u našoj binarnoj matrici NISU ČLANOVI, već su to računi u kojima se nalazi novac.

 

Te pozicije će popunjavati:

fizičke osobe – članovi

pravne osobe

radna mjesta (svaka pravna osoba može zakupiti onoliko pozicija koliko ima radnika u svojoj firmi)

sistemski računi (oni svoju zaradu ne vade van sistema, nego stvaraju nove sistemske račune koji potom stvaraju nove…)

dio zarade koju će ostvarivati naš webshop

 

Veliki svjetski poznati webshopovi prodaju 100.000.000 (sto milijona proizvoda DNEVNO, i više..)

Mi tvrdimo da ćemo u narednih 1-2 godine imati jedan vrhunski globalni webshop, najmoderniji uz pogodnosti koje danas nemaju ni jedan drugi webshop i da ćemo u tom periodu početi od njega zarađivati.

Za razliku od vlasnika drugih weshopova, mi ćemo dio zarade prebacivati u sistem popunjavajući pozicije u matrici raspodjele profita.

Pa uzmimo za predpostavku, ako veliki web shopovi prodaju 100.000.000 proizvoda dnevno da ćemo mi prodavati barem 1% , odnosno milijon proizvoda dnevno. Od tog broja prodanih proizvoda, samo da 1$ zarade prebacimo u sistemske pozicije to je; 1.000.000 $ : 1955$ = 511 pozicija.

Po toj računici dnevno će se popunjavati 511 pozicija! Mjesečno 15.330 pozicija! Godišnje 183.960 pozicija!. Ako bi prodavali 10% od globalnog prosjeka,  onda će se puniti 5.111 pozicija dnevno, 153.300 pozicija mjesečno odnosno 1.839.600 pozicije godišnje.

Izračunajte sami koliko će se puniti pozicija kada budemo imali promet kao i oni i koliko je to pozicija na dnevnom, mjesečnom ili godišnjem nivo.

 


» Pogledaj te kako izgleda i kako funkcjoniše 8. Svjetsko čudo «


 

Problem može biti samo u tome da li vi vjerujete da ćemo mi imati vrhunski globalni webshop ili ne…

dio zarade koji će ostvarivati naša društvena mreža (reklame, igrice, pay per clik, ankete… )

dio zarade koji će kompanija zarađivati od kripto valute

– dio zarade koji će kompanija zarađivati od svih naši ostalih projekata ( a vjerujte biti će ih veoma puno)

Ako ovo uspijete, biti će Vam jasno da pozicije u našoj binarnoj matrici nisu ljudi,već  računi u koje ulazi novac, sa razno raznih strana i tu nema stajanja, pozicije će se popunjavati novcem iz više izvora i na više načina.

Za desetak godina u sistemu možemo imati milijardu članova dok je u matrici raspodjele profita 30 – 40 milijardi pozicija (ili više)koje se popunjavju i čiji broj svakodnevno raste…

Zamislite vlasnika facebooka i npr. ebaya koji bi se udružili i napravili sistem poput našega u kojemu svoje milijarde koje zarađuju svake godine proslijede u matricu raspodjele profita među svoje članove!

Oni to zasigurno neće, ali Zoran i Mladen su osmislili projekt koji radi upravo na tome.

Da li će balon pući?

Ako si dozvolite shvatiti i vjerovati u činjenicu da mi radimo na ideji koja će objediniti više raznoraznih projekata od kojeg profita će se popunjavati pozicije u matrici raspodjele profita,  onda će Vam biti jasno da stvaramo sistem u kojemu nema stajanja i u kojem ne može doći do “pucanja balona“.

 

Ovo je binarna matrica, odnosno sistem raspodjele profita u kojemu se najbolje može vidjeti efekt složenog ukamaćivanja o kojemu je Albert Einstein napisao kako je to najaća sila u svemiru, osmo svjetsko čudo i tko to razumije, zaraditi će, onaj tko ne razumije, plaćati će.

Potrebno je samo proučiti detaljno informaciju… i to nije moguće letimičnim pregledom stranica portala ili jednim gledanjem prezentacije.

 

Ovo je veliki, kompleksan projekt koji ne možete uspoređivati sa do sad viđenim,jer nitko prije nas nije nikada ovako nešto pokušao napraviti.

Upravo zbog toga Vam i dajemo 90 dana garancije da se uvjerite i da sve provjerite te da nakon toga donesete odluku.

Ugovorom koji sa nama potpisujete jasno i nedvosmisleno pristajete poslovati sa nama odričući se prava na povrat sredstava nakon potpisivanja ugovora.

Za vas koji sumnjate i imate nekakve svoje matematike (u nedostatku informacija), nitko vas ne prisiljava da se priključite stvaranju naše zajednice. Čekajte sa strane i gledajte što će se dešavati sa nama.

Nakon dvije, tri, pet godina ćete reći “znao sam i lijepo sam govorio da će do toga doći“ ili ćete reći “ma koja sam budala bio što se nisam prijavio odmah kada sam dobio informaciju“.

 


» Kako od kuće, jednostavno i lako ostvariti Njemačku penziju «


 

Pokrenuli smo projekt iza kojega stojimo imenom i prezimenom, itekako svjesni primamidalnih sistema ili ponzijevih shema sa čime ovaj naš projekt nema nikakve veze. Zatvora se ne bojimo jer radimo časno i pošteno otvorenih karata tako da naši članovi jako dobro znaju u što se upuštaju i što mogu očekivati.

Jedno je sigurno, mi svim svojim srcem, dušom i tijelom vjerujemo u ovo što radimo i to iz dana u dan prepoznaje sve veći broj ljudi koji su uz nas.

Vama koji nam ne vjerujete iz bilo kojih razloga, želim sve najbolje i cijenim i poštujem vaš stav.

Nemamo vas namjeru nagovarati ili vas posebno uvjeravati.Pratite kako se razvijamo i ako ubuduće odlučite pridružiti nam se – uvijek ste dobrodšli.

 

Ukoliko ne želite – sve najbolje u životu i puno uspjeha u vašem poslu

 

Želi Vam Emir Muftić i InFace Invest Group